Tässä on nyt sitten viikko sairasteltu voittajan jälkeen..

Kävimme 6.12. harjoittelemassa esiintymistä mätsärissä Ylöjärvellä. Pate sai punaisen nauhan ja sijoittui kolmanneksi :) Käytös oli oikein hyvä, vaikka edellisestä harjoituksesta olikin aikaa kulunut tovi.

11.12. Lähdimme illansuussa ajelemaan pikku jätkän kanssa kohti Pälkänettä. Ajatuksena yöpyä Tainan luona ja lähteä aikasin aamulla kohti helsinkiä. Lähdimme illalla lenkille otsalamput matkassa. Pate ja Konsta leikkivät takaa-ajo leikkejä koko lenkin. Pate ei ollenkaan ollut sillä kertaa sitruunan nielly Konstaa kohtaan. Ennemminkin ilmassa oli rakastumista ;) Jäimme illasta poikien kanssa hetkeks kolmistaan taloon ja valmistelin iltapalaa. Siinä kerkes hyvin seuraamaan poikien lemmenleikkejä :D Juoksi kämppää ympäri niin että matot oli seinillä ja sit ku Konstaa alkoi väsyttää se tuli keittiöön matolle pötkölleen ja Pate yritti iskeä sitä siinä ;) Tätä jatkui koko illan. Näytin Patelle Laku kissan (joka oli kodinhoitohuoneen korkeimmankaapin päällä) ja Pate jäykistyi kauhusta heti. Se oli niin vakava juttu, että leikit Konstan kanssa jäi siihen :D Välillä kävi murisemassa kh-huoneen ovella ja näin sai Konstanki varpailleen.. Sitten pojat pärräs hetken yhdessä, toinen paholaiskissalle ja toinen "tyhmännäköisenä" murisi ja katsoi ja etsi mille murisis :D :DMiten niin pojat on vähä tyhmiä?? Huvittavinta tässä jutussa oli se, että Tainan toinen kissa Monni istui kokoajan ruokahuoneen tuolilla ja katsoi kun pojat leikki vain metrin päässä.. Pate ei tajunnu koko kissaa.. Sitten monni siirtyi kh-huoneeseen lattian matolle maate niin Pate meni perässä taas murisemaan karvatpystyssä!! Tosin se murisi ylös Lakulle ja Monni katsoi Patea joka oli vain 20cm päässä :D :D No Kun Patelle sitten näytettiin Monnikin niin sen elämä meinas heittää iha päälaelleen.. Sillekin piti murista, mutta oli utelias ja meni katsomaan. Monni on niin ihana kissa, kun se ei tee mitään. On niin kiltti ihmisille ja koirille. Loppujen lopuksi Pate oli hyvää pataa Monnin kanssa. Lämmitettiin Tainan kanssa sauna ja Pate söi kylppärissä possunkorvaa ja välillä kävi saunan puolella kitisemässä. Nukuttiin pari tuntia ja lähdettiin reissuun klo 5.20.

Reissu itsesssään oli ihana, mutta raskas. Koska olimme ajoissa liikenteessä saimme hyvän paikan autolle ja häkeille. Meillä oli kehätkin sopivasti viereikkän, häkki alue välissä.

Junnu uroksia oli 4, kolme sai erin ja yksi eh:n. Pate siis sai erin ;) Pate esiintyi minusta hyvin. Tosin alkuun näytti, ettei tule mitään, kun hän taas rakastui palavasti kaikkiin enkkuihin, pinsereihin ja muihi samaa muistuttaviin koiriin. Pienen ojennuksen jälkeen kyllä korvat taas löytyi.

Suomennettu arvostelu menee näin: Hieman kookas uros sopivalla päällä. Erittäin hyvä etuosa ja kaula. Kompakti selkälinja. Alalinja ei ole vielä aivan valmis. Hyvä väri. Tuomarina Andras Korozs, Unkari

Pate sijoittui toiseksi, mutta ei enää paras uroskehässä. Tyytyväinen olin. Ensimmäinen virallinen Patelle ja heti eri2 :)

Ilmoitin Paten Turun kv näyttelyyn seuraavaksi.