Pate oli pari viikkoa sitten ekassa pentunäyttelyssään erkkarissa. Pentuja oli ilmoitettu 7. Saatiin lämmintä kättä ja näkemiin :D Paikalla oli todella kylmä ja voin sanoa, että oli muuten ensimmäinen ja viimeinen kerta kun lähden yövuorosta suoraan ajaan kohti hesaa ollen kotona vasta illalla puoli kahdeksan-> suoraan yövuoroon :D Olin hitusen väsynyt. Sitten itse asiaan. Pate esiintyi minusta nätisti. Kylmä sen oli, että tärinää oli. Pöydällä käyttäyty kauniisti. Antoi tuomarin katsoa hampaat. Seisoi myös maassa kivasti. Liikkeissä se oli turhan paljon kontaktissa. Ei kävellyt suoraan vaan tuijjotti minua.

Tässä arvostelu:

Good skull and eye. Good forehand. Well marked with rich tan. Has a nice jotain standing but tends to jotain it on the move. Eli en tiedä mikä siinä lopussa lukee, ei saa selvää arvostelusta. Mutta joku on nättiä seistessä ja se kärsii liikkuessa. Oisko se sit just se et Pate nostaa etutassuja korkealle, kun se yrittää pitää kontaktia?? No ei tiedä :)

Niin ja tuomarina oli Tom Mather Enkuista.

Seuraavaksi varmaan tähdätään lahden pentunäyttelyyn :)

Patella on onnen päivät kotosalla, kun Makilla juoksut :D Pysyy siitä erossa vielä ihan komentamalla silloin tällöin. Yötki nukkuu viel samassa tilassa. Ei oikeestaan huomaa vielä isompaa eroa käytöksessä, muutakuin merkkailee Makin kusien päälle ja välillä haistelee takapuolta. Iltaisin myös Patea puree romantiikan kärpänen ja se alkaa astumaan Rollea päähän :D Huvittavan näköistä kieltämättä, mutta uskoo kun kiellän kerran. Jättää Rolle raukan rauhaan, eikä enää ahistele.

Kuvia metsälenkiltä..

Patella sovitettiin uutta pukua..

Sai myös ikean Råtan :D

Kännykällä napsittuja posetuksia..

Pate ja kettu..

Poikien hellät hetket..

Mielipuoli Rolle lahtaa pientä viatonta Patea..

Paten julma kosto!

Joka päättyi ikävästi..

Katos ku mä kellin nääin hienosti..

WTF?!

Kyllä mäkin osaan..