Pate on käynyt muutamassa mätsärissä viime päivittelyn jälkeen.

Olimme ylöjärvellä 28.7.10 ja Pate esiintyi aivan loistavasti. Parikilpailussa sai sinisen nauhan, vastassa oli lähes vuoden ikäinen afgaani joka esiintyi myös todella kauniisti :) Pate voitti sitten sinisten nauhan saaneet ja vielä sijoittui bis kehässä toiseksi!! :) Aivan loistava päivä oli, Pate käyttäytyi hienosti ja jaksoi koko päivän hyvin.

Olimme myös Kutalassa 1.8.10. Pate oli siellä sitten punaisten pentujen kolmas! :) Todella hyvin meni sekin päivä! Uskomaton penikka!

Kasvattaja ilmoitti Paten erkkariin Kaivariin 29.8.10. Nähdään siellä sitten Paten veli Hessu, iskä ja äiti :) Odotan todella innoissani kyseistä päivää. Huomenna päästään vielä kerran treenaan mätsäriin :)

Tottista ollaan otettu säännöllisen epäsäännöllisesti :) Tekemisen intoa penskassa riittää aivan hirveästi. Ollaan keskitytty perusasentoon ja seuruun alkeisiin.. Päästään jo pari askelta hienossa kontaktissa. Paikkalla istuminen on hanskassa hyvin. Pystyn menemään jo 10-15 metrin päähän. Silloin tällöin kutsun luokse ja joskus meen vapauttaan viereen. Luoksetullessa Pate juoksee täysiä eteen istumaan. Itse on sen valinnut joten sitä vahvistan! :) Maahanmeno on vähä ällöö, mutta sitä treenataan erilaisilla alustoilla. Seisominen on tietysti hyvällä mallilla ;) Kaukojen istu-seiso menee hyvin :)

Olimme miehen kanssa lomalla ja Pate meni mummuni luokse 5 päiväksi. Pate oli yhden yön kaupungissa ja kaikki meni loistavasti. Mummu kävi kyläilemässä puoli suvulla ja ystävillään. Kaikki oli ihan myytyjä Patelle. Yhdessä paikassa Pate merkkas kassin, joka haisi kissalle. Loput hoitopäivät Pate vietti mökillä. Oli päässyt veneilemään, marjastamaan ja saunomaan :) Mummu myönsi ettei enää haluaisi tuoda sitä mulle takaisin ;) Hyvä, siis Patelle loistava hoitopaikka tiedossa kun Makki alottaa juoksut! Pate ei ollut itkenyt yhtään.

Pate on erittäin reipas ja avoin edelleen. Ei pelkää muuta kuin imuria ;)