Nyt olen taas kehitellyt kaikkee huisia ton pikkukerpeleen pään menoks :D

Sunnuntaina tosiaan olis eka vähä virallisempi näytelmä, eli eka pentunäytelmä.. Saas nähdä mitä tulee.. toivottavasti ei sada.

Olin jälkikoulutuksessa Makin kanssa ja siitä intoutuneena päätin tehdä Patellekin jäljen. Patehan ei oikein ole ollut innostunut syömään ruokaansa muualta kuin kiposta (sieltäkin välillä huonosti). Päätin et nyt saa tehdä sen ruuan eteen jotain. Tein n. kymmenen metrin janan johon heittelin liotetut nappulat. Hetken ajan päästä lähdimme kokeileen. Kerran palautin sen jäljelle, ku ei se tajunnu mistä kyse. Sitten se alkoikin imuroitteen niitä todella hyvin.. Pari kertaa meni jäljen yli ja palas heti takasin, kun tajusi ettei rikotun nurmen ulkopuolelta tuukkaan mitään. :) Hienosti työskenteli. Täytyykin alkaa kiusaan sitä näin useammin..

Toinen tempaus oli se, että saimme kaverini kanssa jonku aivopierun ja menimme ostaan veripurkin, sukkahousut ja sienen. Ja ei muuta kun metsään.. Löysimme kivan hakkuu alueen. Kirjoitinkin muitten sessejen ajosta paremmin toisessa blogissa joten tässä kerron vain patukan osuuden. Pate innostui todella jo mun käsistäni joissa oli verta. Se nuoli niitä pitkään. Jäljen alussa oli isoja vaikeuksia, koska Pate ei ymmärtäny jäljestyksen ideaa. Yritti mennä alkuun takasin ja ei tienny mitää mitä tekis.. No pari metriä ohjasin jatkamaan näyttämällä kädellä oikeaan suuntaan ja sanomalla etsi.. Sit se alkoi ymmärtää mitä tehdä :D Meinasin alussa lopettaa koko touhun, mutta annoin sen yrittää koska sitä kiinnosti veri paljon. Sitten kun se tajusi niin merkkasi kaikki makuupaikat tarkasti nuolemalla verikohdat. Loppu menikin sitten nopeasti ja vaivattomasti. Ei ollenkaa huonosti ekakertalaiselta. :) Tätä täytyy oikeesti työstää lisää ja katsoa miten käy ;)

Kävin shoppailemassa Patella syksyä varten uusia tamineita. Pate sai hienon top caniksen turkoosin pannan, hurtan fleece haalarin(punaisen <3), joken toppahaalarin ja sit sellasen sherloc holmesin manttelin :D Ostin myös ikeasta rotta pehmolelun joka on saanu kyytiä. Kissan leluja myös ja ne on tosi ihqja Paten mielestä. :) Nyt tarkenee sitten ulkoilla sateella ja iltojen viilenetessä enemmän.

Tottista ollaan taas otettu silloin tällöin ja eri paikoissa. Sivulle tulot paranee.. Pienemmillä käsiavuilla jo mennään. Pate osaa tulla jo edestä sivulle pienellä käsiavulla. Istuminen ja odottaminen on sille ihan helppo juttu. Luoksetulo on vauhdikas. Maahanmeno on ällö, mut mä oon ilkee ja vaadin sen kuitenkin tekemään ;) Kyllä me se bh koe mennään jossain vaiheessa :D :D Täytyy vähä haasteita ottaa tähä elämään ja tän koiran kanssa se on toi bh läpäseminen ;)

Makki alottelee juoksuja joten täällä on erittäin lemmekästä ajoittain, nuoripari leikkii todella hellästi.. Ei siis kuulu Makin tavoille.. Se inhoo leikkimistä. Pate yrittää merkkailla kyläpaikoissa missä kissoja.. Saa "selkäänsä" joka kerta ja tietää tehneensä väärin. Käytiin eilen mummulla ja se oli niin ihana, kun juoksi suoraan mummun sänkyyn herättämään tämän <3 Josta puheen ollen, Pate EI vieläkään nuku sängyssä, eikä peiton alla :D Onkoha peräti ensimmäinen enkku?? :D Sille jos heittää peiton päälle ni lähtee vittuuntuneena pois.. Niin ja se saa nukkua sängyllä. Pyydän sitä sinne joskus ja tulee, mut lähtee pois jonkun ajan kuluttua.. Nukkuu mielummin omassa pedissään tai helteillä lattialla. 

Tänään oltiin Suskun ja Muru-koiran kanssa lenkillä. Koirat juoksi kauheeta kyytiä toista tuntia. On ne niin kuuliaita vaikka leikkii täysillä. Heti,ku kutsuu ni tulee luokse. Ei lähde naapureihin vaan pysyy lähellä. Käytii lenkillä koko porukka. Makki hyväksyi murun hyvin. Ei äksyilly, johtuu juoksuista. Muru oli todella rohkea isojen koirien lähellä. Pate taas oli tyhmä ja löysi paskakasan johon hieroi itsensä, sen uuden hienon turkoosin pannan ja holmesmekkonsa!!! Niin ja nielas myös ison osan siitä kököstä.. hyi yök! Suihkuun joutu koko jätkä :D Mä tukin korvat ja susku suihkutti vettä naamalle.. Se oli paten kaamein kokemus varmasti! Suihkun jälkeen hepuloitiin ja juostiin selkä köyryssä ympäri pirttiä :D Patella oli haiseva mielipide siitä mekosta!

Tänään Pate pääsi kokeileen agility putkea. Siitä juostaan jo lujaa.. Lähtee jo pidemmältä juokseen kohti putkea kun sen käsken. Tietää jo siis mitä se tarkoittaa :) Otettiin kahdella putkella menoo ja se oli nopeeta ;) Odotan talvikautta ku päästään halliin joka on iha naapurissa ja otan kk kortin sinne ni voin mennä vaik aamulenkillä ottaan pientä rataa :) Reenien lopuksi Pate sai juosta vapaana muitten koirien kanssa. No, muut oli narttuja joten Pate oli ihan sekasin tytöistä ;)

Tällaista tällä kertaa..