Ahh, nyt on Patella ollut taas korvat ja aivot mukana. Sen kanssa otetaan päivittäin joka pisu reissulla useita luoksetuloja ja saa aina lihapullaa tai juustoa palkaks. Ja se juoksee lujaa luokse :) Ruokakin taas toistaiseksi maistuu..

Meillä oli la aamuna pentupiiri. :) Viimeksihän Pate alle 8viikkoisena oli kova jätkä joka astui ja kiusasi kaikkia. Nyt se selvästi leikki jo niitten kanssa enemmän. Taas yhtä karvaturrea se yritti alkuun astua koko ajan. Yhden parsonin kanssa ajautui jossain vaiheessa tappelemaan.. Väliin mentiin ja Patelle oli tullut naarmu kaulaan.. Tämän kinan jälkeen se rauhoittui ihan selvästi. Huomasin, että se alkoi hakea ihmisiltä huomiota ja syliin yritti pyytää. Aikaisemmin ei siis todellakaan ois tullut edes herkkupalasta jonku ihmisen luo, kun halusi olla koirien kanssa. Menin itse kyykkyyn ja kutsuin sen luokse. Se tuli onnellisena luokse. Otin syliin ja se katteli koko loppu ajan sylissä touhua. Välillä laskin sen alas, mutta halusi syliin ja nukahtikin siihen. Heh, ajattelin et meidän Pate saikin päiväkodissa tytöltä turpaan!! :D Se oli iso kolahdus egolle! Hyvä siis näin! Oppiipahan ettei tytöille kannata ryttyillä. Painoa oli 2,5kg :)

Iltapäivällä sitten lähdimme rokotuksille. Kyllä, Pate on vasta kymmenenviikkoa, mutta Makin rokotus ois menny tänään vanhaksi ja kysyin et pystyykö tuon rokottaa samalla ja ell sanoi et voi tuota uutta rokotetta :) Eli siis päästään kaksi viikkoa aikasemmin tapahtumiin! No siel ell meni kaikki ihan loistavasti! Makki oli siis Paten tukena. Ell oli ihana täti Paten mielestä. Huomasi miten pöytä treenit olivat menneet päähän! Se käyttäytyi loistavasti! Seisoi kauniisti, kun tutkittiin hampaat, silmät, korvat ja imusolmukkeet. Kaikki hyvin! Sydänäänet olivat hyvät ja vahvat! Rokotuspiikkiä Pate ei edes huomannut. Se vain söi juustoa pöydältä. Antoi vielä ellille ison pusun kiitokseksi! :) Makilta tutkittiin kaikki samat ja oli myös erinomaisessa kunnossa. Hampaat pyysin tarkistaan kunnolla, koska minusta ne on huonossa kunnossa ja välillä verta tulee hihaan/patukkaan. Ell sanoi että lievää ientulehdus näkyvillä takahampaitten ikenissä. Muuten erinomaisessa kunnossa, ei siis kulumat olleet sen mukaan pahat. Makki sai tahnaa jota voi levittää hampaisiin ja se kuulemma auttaa poistaan kaggaa ja ientulehdusta. Rokotusta koko likka ei myöskään huomannut. Hieman se kutisi jälkeenpäin.

Eilinen päivä oli iso harppaus monessa asiassa. Sisälle tuli koko päivän aikana ainoastaan yksi pissa ja sekin lehdellä ja oikeastaan se oli jo sunnuntain puolta kun se pissa tuli ;) Yksiolossa eilen kaikki koirat olivat keskenään yhdessä!!

Eli eilen oli saunavuoro. Mietin sitä, että jätänkö jo kaikki keskenään, mutta päätin kuitenkin Makin laittaa nyt portin taakse makkariin.. (ennen siis ovi on ollu kiinni) Tiesin että se pääsee sen yli hyppään jos haluaa.. No sen reilun tunnin aikana oli hypännytkin. Päätinmme lähteä illalla puolen yön aikaan vielä Nokian ytimeen parille.. Jätin kaikki koirat keskenään koko kämppään, paitsi keittiöön. Luut nostin pois ja leluja jätin paljon esille. Parin tunnin päästä, kun palasimme kaikki kolme koiraa oli ovella iloisesti hääräämässä. :) Ihanaa, kun kaikki ottaa vastaan hiljaisesti. Tuskinpa Patekaan oppii tuota haukkumista, kun ei isot anna esimerkkiä. Pate hakeutuu usein Makin viereen nukkumaan. Muutenkin se kunnioittaa Makkia ihan erilailla kuin Rollea. Rollen kanssa se on ihan täys pääkkö lapsi (niin kuin Rollekin :D), mutta Makin seurassa se käyttäytyy hillitysti ja arvostavasti. Ei revi eikä kiusaa Makkia ja jos joskus meinaa unohtua niin Makin pieni murahdus riittää pennulle.

Tänä aamuna nukuimme klo 11 asti!!! :D Silloinkin Pate herätti minut pihalle. :) Mahtava jätkä. Muuten tolla koiralla on hauska tapa "leikkiä" kalja ja siidu tölkkien kanssa :D Huomattiin tosiaan tää ekan kerran, kun oli saunakassissa tyhjä tölkki ja se oli lattialla. Pate meni haistaan ja alkoi haukkuun sille ja hyökkiin! :D Nyt se tekee sitä aina, kun tölkki lähestyy sitä! Saatiin tästäkin hauska video. Täytyis saada niitä youtubeen :)

Tässä näitä kuvia sitten :)

Rollen ja Paten lempileikki..

Erään päivän seisomis harjoitus oli mielenkiintoinen;

Jos mää istun?? Käykö??

Aaa... banaaneja!! En koskaan nähny!!

Ainii meillä oli hommat kesken.. Nami tänne ja sassiin!!

Jotain sinne päin :)

NYT se nami tänne!!

Jotakin räpellystä. Tällä kertaa ei parempaa saatu :D

Paten ja Rollen tyylinäyte nukkumisesta tietokonepöydän alla..

Vähän ahdasta joo..

Aika usein nukun myös sylissä, kun äippä on koneella..

Kerran täällä paistoi myös aurinko ja ihmeteltiin miksi on niin hiljaista. Lähdin etsimään Patea..

Pennun elämä on välillä hyvin rankkaa..

Mut onneks on isoveikka joka pitää huolen! <3

Grillimestarit paikalla!

Pate vahtii isin sylistä josta voi vähä kieltäki näyttää!

Höhöhööööö!! :D

Välillä näin päin, että pieni vahtii ison nukkumista!

Kukkuluuruu!!

Otettiin sitten tuoliseisomis harjoituksia:

Kivasti on vaikka itse kuvaan ja heilutan samalla namia :)

Pälkäneen reissun kaverit. Rape vanhus söpönä! <3

 Hannibal Köstler!! :D Oli nähtävissä pientä erimielisyyttä saako kelpien pentua syödä vai ei :D