Eilen jäikin kirjoittamatta kokonaan. Pate antoi mun nukkua ensin kuuteen jolloin nukutin sen uudestaan ja sit lopulinen herätys kahdeksalta. Aamutohinoitten jälkeen lähdimme mustallevuorelle. Rolle sai leikkiä kaverin koiran pennun kans ja Pate nukkui n. 1½ h autossa. Sitten kun se heräsi pääsi se Makin kans vähän käveleen. Yritti saada Makkia kiinni, noh yritykseksihän se jäikin :D Käytiin paluumatkalla taas mustissa ja mirrissä ihmettelemässä.

Löysin kotoa vanhan näyttelyhihnan ja otimme ekat näyttelytreenit ihan virallisesti. :) Kauniisti tepsuttaa vieressä ja tuijottaa silmiin :) Pöydälläkin tietysti seisoo nätisti.

Patelle on laitettu isojen koirien makuualusta kaksinkerroin sohvan eteen, että se pääsee sen kautta alas sieltä. Ei tarvitse käyttää isoja turvatyynyinä :D No eilen sitten huomattiin, että jätkä oli itse kiivennyt sohvalle nukkumaan <3 Hih, nopeeta senkin oppi.

Iltapäivällä lähdimme tekemään loppu muuttoa toiselle kämpille. Loppusiivouksessa Patukka halusi tietenkin auttaa.. Onneks oli rotta ja tennispallo mukana. Siellä oli olkkari täysin tyhjä joten siellä oli kiva juosta pallon perässä :D Kävimme kellarit tyhjentämässä ja Pate seurasi meidän perässä jopa liukkaat kellarikäytävät (joita Rolle ei ikinä ois suostunut menemään, kiilsi oikein kunnolla) Kävimme miehen autohallille viemäs pari laatikkoa ja samalla Pate pääsi taas tutkimaan hallia ja autoja. Otettiin pihalla myös näyttelyravia.

Kotona olen Paten rääkätä Rollea ihan niin paljon kuin haluaa.. Halusin seurata mitä Rolle tekee kun menee hermot. Makkihan siis irvii, mutta se viesti ei pennulle tunnu menevän perille. Rolle antaa pennun repiä ja pomppia päällään. Rollella on lehmänhermot ja yleensä se heittäytyykin selälleen ja alkaa itse hurisemaan ja pyytään leikkimään :) Eli ratkaisua yksin oloon pidän sitä, että Pate opettelee yksin jäämään Rollen kanssa. Makkia en uskalla vielä jättää. Makki siis saa jäädä eri huoneeseen kuin Rolle ja pentu.

Pihalle on tullut tämän päivän lähes kaikki pisut ja kakat :)