Tänään Pate yllättikin mut täysin herättämällä vasta vähän yli kahdeksan!! :) Sitten leikittiin oikein urakalla. Miten toi pentu on noin aamuvirkku?? Miks se ei voi olla kuin emäntänsä :D :D Mulla silmät seisoo päässä ja toinen tohisee täyttä höyryä!!

Leikattiin kynnet sitten aamulla. Tämä oli Paten mielestä suuri vääryys ja yrittikin kaikkensa, että lopetan. Loppua kohden kuitenkin tyytyi enemmän kohtaloonsa eikä enää pyristellyt niin paljoa. Lopuksi sai herkkua, kun oli nätisti :)

Ainii, eilen ruoka maistui tosi huonosti joten otin ne ruuat pois mitä se nälvi. Tänä aamuna ruoka sitten maistui hyvällä ruokahalulla ;) Lähdemme kohta ensimmäiselle pentupiiri tapaamiseen eläinystäväsi lääkäri asemalle :) Saa nähdä kuinka termiitti nyt käyttäytyy...

Noniin.. Nyt on kotiuduttu pentupiiristä. Siellä oli yli kymmenen pikku pentua! Patea ei jännittänyt alkuun juuri lainkaan ja leikki innokkaasti muitten kanssa. Välillä leikki meni liiallisuuksiin ja nostin pikku miehen jäähylle. Yhtä villakoiraa Pate yritti astua vähä väliä ja kielsin tästä ja nostin syliin jäähylle. Mukana oli myös 12 viikkoinen manssin pentu jolla oli virtaa :D PAte yritti välillä roikkua perässä.. Sitten oli pieni Prahanrottakoira eli joku prazky krysarik tai jotain.. Tämä koira asuu täällä Nokialla ja omistajan kanssa jo sovittiinkin, että tullaan pitään yhteyttä :) Ensi viikolla mennään jokatapauksessa uudestaan leikkimään. Eläinlääkärin puntari sanoi painoksi tasan 2kg! :) Niin ja sisälle ei tullu yhtään pissaa vaikka Pate ei suostunu pihalle tehdä ennen leikkihetkeä. Ulos tuli pissi heti piirin loputtua.

Nyt Patrik on nukkunut pari tuntia raukeana omassa häkissään :D Vähän pisti pienen miehen uuvuksiin. :) Kun se tosta herää, lähdetään metsään lenkille med Rolle ja Makki. Tänään olis edessä vielä pieni tottis hetki joka sisältää sivulle istumista ja luoksetuloa :)